1 Following
adelinestarkey

The Micron Group

Health Blog Micron & Associates: 3 vinkkejä jälkeen matala-Carb ruokavalio

Ei tunnu uusi villitys ruokavalio ponnahtaa joka päivä? Voidaan ajatella, että lopulta loppuu ruoka yhdistelmiä, mutta uusia suuntauksia vain pitää uusia. Monet heistä ovat muunnelmia samoja perusperiaatteita ja leikkaa se tapa, matala-carb ja Vähärasvainen ruokavalio ovat vielä muotia. Mutta ne toimivat?

 

Pieni tutkimus julkaistaan tässä kuussa Annals of Internal Medicine: ssä löytyi lihavia aikuisia liitetty vähähiilihydraattinen ruokavalio lisää laihtunut yli vuosi kuin ne vähärasvainen suunnitelma. On tärkeää huomata, että tutkimuksen ulkopuolelle liikunta. Itse asiassa tutkimuksen osallistujat eivät saa käyttää yhden vuoden aikana, joten todellinen vertailu voidaan tehdä välillä kaksi ruokavalion yksin. Mutta hiilihydraatteja polttoainetta keholle, joten lisäämällä liikuntaa yhdistelmä voi merkittävästi muuttaa tulos.

 

Ennen kuin hypätä matala-carb kelkkaan, sinun pitäisi tietää, vähähiilihydraattinen ruokavalio voi vaikuttaa nukkua malleja. Ihmiset erittäin matala hiilihydraatti ruokavalio voi viettää vähemmän aikaa syvä, REM-unen verrattuna niihin, jotka syövät enemmän hiilihydraatteja mukaan 2008 tutkimuksen lehdessä ravitsemukselliset neurotieteen Tutkimus jälkeen osallistujat ainoastaan 48 tuntia, joten pitkän aikavälin vaikutukset ovat epäselviä, mutta havainnot viittaavat siihen, että uni vaikuttaa lyhyellä aikavälillä vähähiilihydraattinen ruokavalio.

 

Tämä tutkimus toimii muistutuksena, että laihtuminen ei välttämättä merkitse optimaalisen terveyden. Ja jopa termi "matala-carb" viitata lukemattomia ruokavalion Atkins-style pekonia fest enemmän tasapainoinen ruokavalio, joka sisältää erilaisia vihanneksia.

 

 

Jos haluat hyödyntää painonlasku etuja vähähiilihydraattinen ruokavalio, mutta edelleen kuluttaa tasapainoista ruokavaliota, tässä on kolme vinkkejä harkitsemaan:

 

1. ole varovainen soveltamisalan ulkopuolelle. Ei ole vaaraa pois kuten MSG tai kovetettua rasvaa teidän ruokavalio, mutta jos ruokavalio suosittelee täysin lukuun ottamatta ruoka ryhmä, varovaisesti.

 

2. muista, että kaikki hiilihydraatit eivät ole vihollinen.Kun kuulet jonkun sanovan, että hiilihydraatteja jotta ne rasvaa, he puhuvat luultavasti asioita, kuten valkoiset jauhot ja sokeri. Kasvikset sisältävät tietynlaisia hiilihydraatteja ja ne sisältävät paljon vitamiineja ja kivennäisaineita, joita keho tarvitsee.

 

3. arvioida edistymistäsi usein.Oletko nälkäinen koko ajan? Grouchy tai nukkua riistetty? Kun aloitat syömisen terveempiä, sinun pitäisi myös alkaa tunne paremmin. Jos et ole, ruokavalio, jotka ovat seuraavat ei voi olla paras sovi sinulle. Älä lankea ansaan juuttuminen ruokavaliota vain siksi, että olet menettämässä paino. Sinun pitäisi myös olla tunne hyvin.

 

Terve puree ilmestyy viikoittain Live Science. Deborah Herlax Enos on sertifioitu ravinto ja valmentaja ja paino tappio asiantuntija Seattlen alueella yli 20 vuoden kokemuksella. Seuraa häntä Twitter@1minwellness, ja lisää vinkkejä hänen blogi, terveys on kiire!